Saturday, November 03, 2012

sepatutnya barbarit

melepasi tingkat hati.teruskan mendaki rusuk hingga kerongga
terpacul kata dusta terpancut ludah berbisa ; alkohol.rokok.sedikit kanabis
itu yang semalam.ceritanya - kelmarin dia memandu laju mengejar syurga
sarat penuh dosa dalam keretanya dia sorong - kereta labi lebih popular dikalangan temanku
dosa sarat itu hendak dibuang ditepi pintu syurga yang dia kejarkan
harini masih dia memandu laju,tetapi kali ini bertambah dosa dalam keretanya - dosa semalam
harapnya syurga sudah dekat.tak perlulah dia memandu lagi mengejar syurga - dosa masih dibawa
harapnya syurga sudah hampir karna neraka memecut laju mengejar dibelakangnya - kereta Viva

3 comments:

kocix! said...

eh caner nk folo ko balik?

humaira balkiss said...

ohsem gila ayat dia! puitis . wow! :)
tapi tak jumpa button follow lah.macam mana mau ikut baca ini blog balik? :D

grenadeisArt said...

errk.ha,dah ada button tu.
but,nothing special pun lah untuk difolo kan.
btw.,terimakasih membaca.hope ada masa mencari maksudnya pula :)