Sunday, April 13, 2014

sengih memeh

Johny berucap di satu pesta keraian kampung aku
satu malam pesta yang havoc dan happening setiap satu tahun
juga satu-satunya malam untuk anak teruna nak mengorat si dara pujaan masing-masing
dan ketika Johny berucap, aku perasan dia tersengih lebar
aku tahu, dia bukan tersengih kerana THC dari kanabis (Johny bukan stoner)
tapi dia tersengih sebab Latifah sedang merekod dia sedang berucap
time tu jugak hati aku maki dia "celaka! kau dah sold out Johny!"

4 comments:

damia ahda said...

siapa johny? :O

Ahmad Addle said...

beliau cuma someone dalam hidup patik ;)

damia ahda said...

ni kes cemburu dengan johny lah ni? ;pp

Ahmad Addle said...

haha
xdelah.bukan cemburu. ini soal prinsip (nada suara ditekankan) hahaha ;)